Szeptember 21. Ócsa felkészítő regionális díjugrató verseny    |   Szeptember 21-22. Bábolna Országos Minősítő, Komárom-Esztergom Megyei döntő, Győr-Moson-Sopron Megyei döntő    |   Szeptember 21-23. Tamási, Máchánszky Gyula regionális döntő    |   Szeptember 21-23. Tóth Béla Regionális Döntő    |   Szeptember 22. XXIII. Karcagi lovasnapok    |   Szeptember 22. CAN-C Póni Kettesfogathajtó OB Döntő, Pincehely    |   Szeptember 23. Bábolna REV vizsga, REV felkészítő és regionális díjugrató verseny    |   Szeptember 23. Balástyai Virág Kupa    |

Nyomtatványok

A baleset bejelentőt a károsultnak ki kell tölteni, majd ezt követően eljuttatni a Magyar Lovas Szövetséghez.

Az eredeti példányt az alábbi címre kell elküldeni:
Aegon Magyarország Általános Biztosító Zrt. Csoportos Biztosítások
1091 Budapest Üllői út 1. I.em. 141.

Kárrendezés esetén hívható: Tóthné Sámson Gyöngyi  Alkusz Tanácsadó
tel : 06 20 319 6487 vagy e-mail: samsongyongyi@gmail.com

EDZŐI FELELŐSSÉG kárrendezéshez nincs nyomtatvány.
Kárrendezés esetén hívja a Magyar Lovas Szövetséget.
Edzői felelősség kárrendezésben segítségére lesz: Tóthné Sámson Gyöngyi Alkusz Tanácsadó tel: 06 20 319 6487 vagy e-mail: samsongyongyi@gmail.com