Július 20-22. Országos Minősítő Balatonvilágos    |   Július 21. Fábiánháza regionális díjugrató verseny    |   Július 21. Ócsa felkészítő és regionális díjugrató verseny    |   Július 21. Fábiánháza - szabadidős & régiós díjugrató verseny    |   Július 21. Tatai REV félkészítő & regionális díjugrató verseny    |   Július 22. Szabadidős Lovasverseny Domaszék    |   Július 22. Póni Klub Kaposvár    |   Július 22. Szabadidős lovasverseny Ócsa    |   Július 22. Hejőmenti regionális díjugrató verseny    |   Július 26-29. GP Kiemelt díjugrató verseny Kiskunhalas    |   Július 26 - Augusztus 26 Póni Klub Szarkavár    |   Július 26. Regionális díjugrató verseny R100-110 cm Kiskunhalas    |   Július 28. Újfehértó - regionális & szabadidőlovas    |

Nyomtatványok

A baleset bejelentőt a károsultnak ki kell tölteni, majd ezt követően eljuttatni a Magyar Lovas Szövetséghez.

Az eredeti példányt az alábbi címre kell elküldeni:
Aegon Magyarország Általános Biztosító Zrt. Csoportos Biztosítások
1091 Budapest Üllői út 1. I.em. 141.

Kárrendezés esetén hívható: Tóthné Sámson Gyöngyi  Alkusz Tanácsadó
tel : 0620-3196487 vagy e-mail: hbbroker@t-online.hu

EDZŐI FELELŐSSÉG kárrendezéshez nincs nyomtatvány.
Kárrendezés esetén hívja a Magyar Lovas Szövetséget.
Edzői felelősség kárrendezésben segítségére lesz: Tóthné Sámson Gyöngyi Alkusz Tanácsadó tel: 0620-3196487 vagy e-mail: hbbroker@t-online.hu