Fegyelmi ügyek

FÜ01/2019

A Sportfegyelmi Bizottság ifj. Tóth Lászlót, a Fegyelmi Szabályzat 7.§ (1) bekezdésének e) pontja alapján meghatározott időre szóló eltiltásban részesíti és 3 (három) évre eltiltja az MLSZ versenyrendszerében szervezett, vagy a sportszövetség, sportszervezet versenynaptárában szereplő versenyen és a sportszervezet, sportszövetség által szervezett edzésen, edzőtáborban való részvételtől. A meghatározott időre szóló eltiltás ideje alatt a sportoló a sportág egyetlen szakágának bajnoki, kupa, nemzetközi és hivatalos felkészülési vagy bemutató versenyén sem szerepelhet. A Fegyelmi Bizottság a határozott időre szóló eltiltást a Fegyelmi Szabályzat 10.§ (1) bekezdése alapján 3 (három) évre felfüggeszti.

FÜ02/2019

A Sportfegyelmi Bizottság Kerekes Kárment, a Fegyelmi Szabályzat 7. § (1) bekezdésének e) pontja alapján meghatározott időre szóló eltiltásban részesíti és 6 hétre eltiltja az MLSZ versenyrendszerében szervezett, vagy a sportszövetség, sportszervezet versenynaptárában egyébként szereplő versenyen, és a sportszövetség, sportszervezet által szervezett edzésen, edzőtáborban való részvételtől. A meghatározott időre szóló eltiltás ideje alatt a sportoló a sportág egyetlen szakágának bajnoki, kupa, nemzetközi és hivatalos felkészülési vagy bemutató versenyén sem szerepelhet.

FÜ03/2019

A Magyar Lovassport Szövetség I. Fokú Fegyelmi Bizottsága, 2019. november hó 20. napján tárgyaláson kívül a következő határozatot hozta Zárug Gyula sportfegyelmi ügyében. A Sportfegyelmi Bizottság Zárug Gyulát az indokolási részben részletesen kifejtett tényállásra és megállapításokra figyelemmel, a Fegyelmi Szabályzat 7. § (1) bekezdésének d) pontja alapján pénzbüntetésben részesíti, amelynek összege 150.000, – Ft azaz százötvenezer forint. A sportoló, a pénzbüntetés alól a megfizetésekor azonnal mentesül.

FÜ2020/2/HA6

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága ifj. Tóth Lászlót a Fegyelmi Szabályzat 6.§. (1), (2) bekezdésének a), j) pontjai alapján meghatározott időre szóló eltiltásban részesítette, és 1 (egy) évre eltiltotta MLSZ versenyrendszerében szervezett, vagy a sportszövetség, sportszervezet versenynaptárában egyébként szereplő versenyen, és sportszervezet, sportszövetség által szervezett edzésen, edzőtáborban való részvételtől. A meghatározott időre szóló eltiltás ideje alatt a sportoló a sportág egyetlen szakágának bajnoki, kupa, nemzetközi és hivatalos felkészülési vagy bemutató versenyén sem szerepelhet.

FÜ01/2021

A Magyar Lovassport Szövetség I. Fokú Fegyelmi Bizottságának elnöke a Mészáros Marcell ellen fegyelmi eljárást kezdeményező bejelentés ügyében a Magyar Lovassport Szövetség Fegyelmi Szabályzatának 17. § (1) bek. b.) pontja alapján a sportfegyelmi eljárás elrendelését elutasítja.