FEI ID és FEI RC igénylése

Fontos információk:

– Minden külföldön rendezett nemzetközi versenyre (kategóriától függetlenül), magasabb kategóriájú hazai rendezésű nemzetközi versenyre (pl. CSI3*), FEI bajnokságra, valamint regionális, olimpiai és paralimpiai játékokra nevezett lónak hivatalos, érvényes FEI útlevéllel (FEI RC) kell rendelkeznie.

– Hazai rendezésű, alacsonyabb kategóriájú nemzetközi versenyeken (CIM) induló lovaknak elegendő, ha FEI regisztrációs számmal (FEI ID) rendelkeznek.

-Azok a kategróiák, ahová elég csak FEI szám (FEI ID) az alábbi linken találhatóak meg szakágakra bontva (51. oldal): https://inside.fei.org/system/files/FEI%20General%20Regulations%20effective%201%20January%202020%20-%20Clean.pdf

– Az adott hazai rendezésű nemzetközi/ külföldön rendezett nemzetközi versenyre nevezni kívánt lovaknak FEI számot és útlevelet az első állatorvosi kontroll napján már nem állítunk ki (lócsere esetében is – Példa: CSI2* Budapest 2019.05.23-26. között kerül megrendezésre mely versenynek az első állatorvosi kontrollja 2019. május 22-én van. Erre a versenyre FEI regisztrációs szám vagy FEI útlevél 2019. május 21-ig igényelhető).

– FEI lóútlevél és regisztrációs szám igényelhető személyesen a Sportirodában (1087 Budapest, Kerepesi út 7.) vagy az alábbi űrlap kitöltésével. A FEI útlevél kiállítása 1-3 munkanapot vesz igénybe, személyes és elektronikus ügyintézés esetén egyaránt. FEI lóútlevelet postai úton nem áll módunkban visszaküldeni.

– FEI lóútlevél és regisztrációs szám igénylése esetén KÖTELEZŐ a microchip és a nemzeti lóútlevélben a ló jelenlegi tulajdonosa szerepeljen! Az igénylés előtt KÖTELEZŐ a tulajdonosátírás a nemzeti lóútlevélben (honosított ló esetében is).

-FEI lóútlevél és regisztrációs szám igénylése esetén KÖTELEZŐ a kitöltött, lepecsételt és aláírt diagram oldal.

-Magyar útlevél esetében a 11. oldalig, míg német útlevél esetében 19. vagy 21. oldalig (attól függően, hogy hol vannak a testméretek) szükséges elküldeni az útlevelet, akkor is, ha azok üresek.
  Díjbekérő igénylése esetén:


  Csatolandó dokumentumok

  Adatkezelési Tájékoztatóját elfogadom.

  Mobil eszközről feltöltött fájlok mérete nem haladhatja meg az 5 MB-t!

  Köszönjük a bejelentést! A FEI lóútlevél díját a Szövetség ügyfélkapuján keresztül az Igénylés – Lovak – Egyéb fül alatt rendelheti meg. Sikeres fizetést követően e-mailben értesítjük a nemzetközi lóútlevél kiállításának dátumáról, amely időponttól a lóútlevél a Sportirodában személyesen, ügyfélfogadási időben átvehető. A bejelentés véglegesítéséhez kattintson a "Küldés" gombra.

  Köszönjük a bejelentést! A FEI póni lóútlevél díja 25. 000 Forint, melyet a Szövetség ügyfélkapuján keresztül az Igénylés – Lovak – Egyéb fül alatt rendelhet meg. Sikeres fizetést követően e-mailben értesítjük a nemzetközi lóútlevél kiállításának dátumáról, amely időponttól a lóútlevél a Sportirodában személyesen, ügyfélfogadási időben átvehető. A bejelentés véglegesítéséhez kattintson a "Küldés" gombra.

  Köszönjük a bejelentést! A FEI regisztrációs szám díja 5.000 Forint, melyet a Szövetség ügyfélkapuján keresztül az Igénylés – Lovak – Egyéb fül alatt rendelhet meg. Sikeres fizetést követően válaszlevélben értesítjük a ló FEI regisztrációs számáról. A bejelentés véglegesítéséhez kattintson a "Küldés" gombra.