SPORTORVOSI ENGEDÉLYEK

Egyéb, Hírek

Kedves Sportolóink!

Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy a Magyar Lovassport Szövetség 2021. január 1-től kizárólag az OSEI (Országos Sportegészségügyi Intézet) rendszerében regisztrált sportorvosi engedélyeket fogadja el, melyeket az adatbázisunk automatikusan frissít az OSEI adatbázisa alapján, így a sportorvosi igazolásokat már nem szükséges elektronikus úton elküldeni a szakágak/ sportiroda felé. Amennyiben nevezéskor a nevezési rendszerben az alábbi hibaüzenetek egyike jelenik meg, kérjük, hogy vegyétek fel a kapcsolatot sportirodánkkal (office@lovasszovetseg.hu) vagy sportorvosotokkal:

  • “Az Országos Sportegészségügyi Intézet adatbázisában nincs a sportolónak érvényes sportorvosi igazolása bejegyezve.
    Kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot sportorvosával az igazolásának OSEI rendszerben történő rögzítése érdekében!”
  • “A Szövetség nem találja a sportoló adatait az Országos Sportegészségügyi Intézet adatbázisában. Adategyeztetés szükséges!
    Kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot a Szövetséggel, valamint sportorvosával és egyeztesse adatait!” – Ebben az esetben a sportoló adatai módosításra kerülnek a személyigazolványban szereplő adatok szerint (pl. az adatbázisban nincs regisztrálva a sportoló második keresztneve)
  • “A Szövetségnek nincs jogosultsága a sportoló adatainak lekéréséhez az Országos Sportegészségügyi Intézet rendszeréből.
    Kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot sportorvosával a sportágának (Lovaglás vagy Fogathajtás) az OSEI rendszerben történő megjelölése érdekében!”

 

Köszönettel,

Magyar Lovassport Szövetség

Last modified: 2021-01-13