FELHÍVÁS

Egyéb, Hírek

Kedves Ügyfeleink!

Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy az ügyfélfogadás 2020. március 16-tól határozatlan ideig szünetel. Elektronikus úton továbbra is elérhetők vagyunk, az email címeinket az alábbi menüpontban találjátok: https://lovasszovetseg.hu/kapcsolat/

Az alábbiakat kérjük vegyétek figyelembe:

  1. Rajtengedély vizsgával kapcsolatos információk:
  • A REV könyv lovas boltokban is megvásárolható, kérünk titeket, hogy az ügyfélkapunkon         keresztül ne rendeljetek most tőlünk.
  • A sportkártya bemutatása nem feltétele a rajtengedély vizsgán való megjelenésnek, ezért ezeket egy későbbi időpontban fogjuk postázni.

 

  1. FEI lóútlevél igénylése/ hosszabbítása esetén:
  • FEI regisztrációs számot állítunk ki ingyenesen, a regisztrációs szám lehetővé teszi a nevezést az adott versenyre, a FEI lóútlevél pedig egy későbbi időpontban vehető át.
  • FEI lóútlevél hosszabbítása esetén a befizetést követően az FEI adatbázisban megújításra kerül az FEI útlevél, az ehhez tartozó matricát egy későbbi időpontban ragasztjuk be az útlevélbe.

 

A gördülékeny és gyors ügyintézés érdekében feltöltésre került egy dokumentum, melyben a gyakran ismételt kérdésekre kaphattok választ: https://lovasszovetseg.hu/gyik/ Az ügyfélkapunk továbbra is zavartalanul működik, így licenceket bármikor tudtok rendelni.

Előre is köszönjük az együttműködést ebben a mindannyiunk számára nehéz időszakban!

Üdvözlettel,

A Magyar Lovassport Szövetség Sportirodája

Last modified: 2020-03-20