Indul a Díjugrató Szakág Mocorgó Programja

Hírek

A gyermek korosztályba tartozó lovasok számára hirdet szakmai programot a Díjugrató Szakág. A cél: a gyermek lovasok képzése az utánpótlás korosztály legmagasabb szintjére.
A Magyar Díjugrató Utánpótlás Válogatott célja, hogy a korosztályos Európa-bajnokságokon mind csapatban mind egyéni kategóriában évről-évre érmes és pontszerző helyen végezzenek lovasaink. Az elmúlt években az utánpótlás kategóriában megrendezett nemzetközi versenyek és az Európa-bajnokságok tapasztalatai alapján szükség van arra, hogy a lovasok megfelelő felkészítést kapjanak a 12 éves kortól kezdődő Gyermek kategóriára, hogy képzettebben, rutinosabban tudjanak helytállni a nemzetközi megmérettetéseken. Így a későbbiekben az idősebb korosztályokba, nagyobb kategóriákba lépve szakmai és tapasztalati előnnyel fognak rendelkezni, ami a még jobb eredmények eléréséhez vezet. Ezért a Díjugrató Szakág meghirdeti a Mocorgó Programot, melynek célja a gyermek lovasok képzése az utánpótlás korosztály legmagasabb szintjére.
Tovább a teljes hírre: https://riderline.hu/magazin/2019/gyermek-lovasok-figyelem-indul-a-dijugrato-szakag-mocorgo-programja 

Az alábbi linken megtekinthető az utánpótlás lovasok szövetségi kapitányával, ifj. Kövy Andrással és a somorjai CSIO nagydíjának győztesével, Tóth Balázzsal készült interjú:

https://riderline.hu/magazin/2019/a-titok-a-kemeny-munka-mondja-a-dijugrato-utanpotlas-szovetsegi-kapitanya

Last modified: 2019-02-01