Idén 15 évesek leszünk

Hírek

2001-ben még 62 táborozóval, néhány lelkes magánszemély kezdeményezésére indult el a Bátor Tábor. 2015-ben már több mint 1000 táborozót, az elmúlt 15 évben összesen több mint 7500 főt fogadtunk ingyenesen élményterápiás turnusainkban.

Fontos számunkra az innováció, ezért az elmúlt években sok újítást végeztünk: új betegségcsoportokat fogadtunk, elindítottuk a Lélekmadár Tábort és az angol munkanyelvű nemzetközi turnusunkat is.
2016-ban útjára bocsátjuk GO! Tábor Bárhol programunkat, amelyet fővárosi és vidéki kórházakban tartunk. A program célja, hogy a Bátor Tábor élményterápiás programjai olyan, súlyosan beteg gyerekekhez is eljussanak, akiknek nincsen lehetősége eljönni a táborunkba.

 

Összefogással lehetséges

A nálunk gyógyuló gyerekek Csodaországhoz hasonlítják a Bátor Tábort. Ahhoz, hogy ezek a csodák megszülethessenek, nagyon sok összefogásra van szükség. Szerencsére támogatóinknak köszönhetően évről évre egyre nő azoknak a gyerekeknek és szüleiknek a száma, akik részt vehetnek gyógyító terápiánkon.
A kihívás számunkra azonban minden évben ugyanaz: Vajon idén is tudjuk-e biztosítani a szükséges anyagi forrásokat, amelyből a több mint 1000 táborozó sok ezer varázslatos pillanata valósulhat meg?

Nagyon köszönjük, ha személyi jövedelemadód 1%-ával ezeknek a gyógyító pillanatoknak a megvalósulását támogatod! Mert közösen életeket változtathatunk. Ezért minden pillanat számít, amit egy súlyosan beteg gyerek Csodaországban tölt.

A felajánlási nyilatkozatot itt töltheted le.

Last modified: 2018-12-07