Július 20-22. Országos Minősítő Balatonvilágos    |   Július 21. Ócsa felkészítő és regionális díjugrató verseny    |   Július 21. Fábiánháza - szabadidős & régiós díjugrató verseny    |   Július 21. Tatai REV félkészítő & regionális díjugrató verseny    |   Július 21. Fábiánháza regionális díjugrató verseny    |   Július 22. Póni Klub Kaposvár    |   Július 22. Szabadidős lovasverseny Ócsa    |   Július 22. Hejőmenti regionális díjugrató verseny    |   Július 22. Szabadidős Lovasverseny Domaszék    |   Július 26-29. GP Kiemelt díjugrató verseny Kiskunhalas    |   Július 26 - Augusztus 26 Póni Klub Szarkavár    |   Július 26. Regionális díjugrató verseny R100-110 cm Kiskunhalas    |   Július 28. Újfehértó - regionális & szabadidőlovas    |

Lovardák

Regisztrált lovardák listája

Felhívás Lovardák részére!

Az Új Nemzeti Lovas Program megvalósulásának egyik feltétele a lovardák nyilvántartásba vétele.

A Magyar Lovassport Szövetség országos nyilvántartást készít a lovas élet különböző területein működő lovardákról.

Minden lovardatulajdonos, lovardavezető segítéségét és együttműködését kérjük a program gyors és hatékony megvalósításához.

A Magyar Lovassport Szövetség csak a regisztrált lovardák számára nyújt pályázatokhoz és iskolai lovas oktatáshoz támogatást!

Regisztráld a lovardádat a Magyar Lovassport Szövetségnél!

A regisztráció ingyenes!