Szeptember 21. Ócsa felkészítő regionális díjugrató verseny    |   Szeptember 21-22. Bábolna Országos Minősítő, Komárom-Esztergom Megyei döntő, Győr-Moson-Sopron Megyei döntő    |   Szeptember 21-23. Tamási, Máchánszky Gyula regionális döntő    |   Szeptember 21-23. Tóth Béla Regionális Döntő    |   Szeptember 22. XXIII. Karcagi lovasnapok    |   Szeptember 22. CAN-C Póni Kettesfogathajtó OB Döntő, Pincehely    |   Szeptember 23. Bábolna REV vizsga, REV felkészítő és regionális díjugrató verseny    |   Szeptember 23. Balástyai Virág Kupa    |

Lovardák

Regisztrált lovardák listája

Felhívás Lovardák részére!

Az Új Nemzeti Lovas Program megvalósulásának egyik feltétele a lovardák nyilvántartásba vétele.

A Magyar Lovassport Szövetség országos nyilvántartást készít a lovas élet különböző területein működő lovardákról.

Minden lovardatulajdonos, lovardavezető segítéségét és együttműködését kérjük a program gyors és hatékony megvalósításához.

A Magyar Lovassport Szövetség csak a regisztrált lovardák számára nyújt pályázatokhoz és iskolai lovas oktatáshoz támogatást!

Regisztráld a lovardádat a Magyar Lovassport Szövetségnél!

A regisztráció ingyenes!