Július 20-22. Országos Minősítő Balatonvilágos    |   Július 21. Ócsa felkészítő és regionális díjugrató verseny    |   Július 21. Fábiánháza - szabadidős & régiós díjugrató verseny    |   Július 21. Tatai REV félkészítő & regionális díjugrató verseny    |   Július 21. Fábiánháza regionális díjugrató verseny    |   Július 22. Póni Klub Kaposvár    |   Július 22. Szabadidős lovasverseny Ócsa    |   Július 22. Hejőmenti regionális díjugrató verseny    |   Július 22. Szabadidős Lovasverseny Domaszék    |   Július 26-29. GP Kiemelt díjugrató verseny Kiskunhalas    |   Július 26 - Augusztus 26 Póni Klub Szarkavár    |   Július 26. Regionális díjugrató verseny R100-110 cm Kiskunhalas    |   Július 28. Újfehértó - regionális & szabadidőlovas    |

Fegyelmi ügyek

FÜ02/2017-1:

A Sportfegyelmi Bizottság ifj. Tóth Lászlót az indoklási részben részletesen kifejtett tényállásra és megállapításokra figyelemmel, a Fegyelmi Szabályzat 7. § (1) bekezdésének e) pontja alapján az MLSZ versenyrendszerében szervezett vagy a versenynaptárában egyébként szereplő versenyen, illetve az általa szervezett edzésen, edzőtáborban történő részvételtől 1 (egy) év azaz tizenkét hónapi határozott időtartamra eltiltja, amely időszak alatt a sportoló a sportág egyetlen szakágának bajnoki, kupa, nemzetközi és hivatalos felkészülési vagy bemutató versenyén sem szerepelhet.

FÜ02/2017-2:

A Magyar Lovassport Szövetség II. Fokú Fegyelmi Bizottsága, 2018. február 13-án meghozott határozatában helybenhagyja, a 2017. december 22-én kelt fegyelmi határozatot, melyben Tóth Lászlót 1 év (12 hónap) időtartamra eltiltja.