Május 26. Regionális és felkészítő díjugrató verseny Sóskút    |   Május 26-27. Regionáliés felkészítő díjugrató verseny Balatonvilágos    |   Május 27. Mórahalom regionális és felkészítő díjugrató verseny & CSMF Aranypatkó lovarda    |   Május 27. Bátor Kupa I. forduló Nyírbátor szabadidős és regionális veseny    |

Műhelyprogram - Bélápapusztai Lovasközpont

A Némethy Bertalan Alapítvány célkitűzéseivel összhangban a Bélápapusztai Lovasközpont lenne a helyszíne annak a 3 napos szakmai programnak, amelyet 3 lovas szakember meghívásával kívánunk lebonyolítani 2017. december 1-2-3-án.

Az idei év végi szakmai műhelyprogram három fő egységre bontható:

1. Csikók felkészítése a kanca és ménvizsgára, szabadon ugratása (előadó: dr. Jármy Miklós MSLT elnök)  dec. 1. péntek 11.30-15:00
  2. Gyermek lovasok csoportos oktatása az angol póniklub módszerrel (előadó: Jármy Katalin, MPKSZ) dec. 1. péntek 15.30-17:00
  3. Téli ugró-idomító munka a fedeles lovardában (előadó: Németh István, edző, szövetségi kapitány) dec 2-3. szombat-vasárnap 10:00-16:00