Július 20-22. Országos Minősítő Balatonvilágos    |   Július 21. Ócsa felkészítő és regionális díjugrató verseny    |   Július 21. Fábiánháza - szabadidős & régiós díjugrató verseny    |   Július 21. Tatai REV félkészítő & regionális díjugrató verseny    |   Július 21. Fábiánháza regionális díjugrató verseny    |   Július 22. Póni Klub Kaposvár    |   Július 22. Szabadidős lovasverseny Ócsa    |   Július 22. Hejőmenti regionális díjugrató verseny    |   Július 22. Szabadidős Lovasverseny Domaszék    |   Július 26-29. GP Kiemelt díjugrató verseny Kiskunhalas    |   Július 26 - Augusztus 26 Póni Klub Szarkavár    |   Július 26. Regionális díjugrató verseny R100-110 cm Kiskunhalas    |   Július 28. Újfehértó - regionális & szabadidőlovas    |

Műhelyprogram - Bélápapusztai Lovasközpont

A Némethy Bertalan Alapítvány célkitűzéseivel összhangban a Bélápapusztai Lovasközpont lenne a helyszíne annak a 3 napos szakmai programnak, amelyet 3 lovas szakember meghívásával kívánunk lebonyolítani 2017. december 1-2-3-án.

Az idei év végi szakmai műhelyprogram három fő egységre bontható:

1. Csikók felkészítése a kanca és ménvizsgára, szabadon ugratása (előadó: dr. Jármy Miklós MSLT elnök)  dec. 1. péntek 11.30-15:00
  2. Gyermek lovasok csoportos oktatása az angol póniklub módszerrel (előadó: Jármy Katalin, MPKSZ) dec. 1. péntek 15.30-17:00
  3. Téli ugró-idomító munka a fedeles lovardában (előadó: Németh István, edző, szövetségi kapitány) dec 2-3. szombat-vasárnap 10:00-16:00