Április 29 - Május 01 Kiskunhalas OM+GP    |   Április 29 - Május 01 Wiener Neustadt CCI* CCI*, CIC** CCI**    |   Május 01. VILL-KORR Kupa - Gyirmót Viktória LK    |   Május 06. Debreceni Lovasklub R90-R125    |   Május 06-07. Balatonvilágos R90-R130    |   Május 06. XXIV. Alföldi Állattenyésztési és Mg-i Napok    |   Május 07. Zsombó R90-R120 Aranypatkó csv. CSMF    |

Műhelyprogram 2016

Magyar Lovassport Szövetség – Műhelyprogram 2016.

1. A támogatás célja:
A lovassportok utánpótlás nevelésével és a sportág népszerűsítésével foglalkozó szakmai műhelyek támogatása, elsősorban lovas szakmai elméleti és gyakorlati képzések megvalósításán keresztül a sport, lótenyésztés és állategészségügy terén.

2. Támogatás a fenti céllal egyezően az alábbi kiadásokra igényelhető:
-    rendezvényszervezési díj
-    sportszolgáltatás díja
-    lovas szakmai programszervezéshez való hozzájárulás

3. A támogatottak köre:
A Magyar Lovassport Szövetségnél regisztrált és 2016. évi érvényes tagsággal rendelkező tagszervezetek. Sportszakmai műhelyek.

4. Az elnyerhető támogatás összege:

A felhasználható támogatás összege 10 000 000.- forint.

5. A pályázattal elnyerhető támogatás mértéke:
A támogatás összege nem haladhatja meg a bruttó 100.000 Ft/ szakmai nap, (300 000.- Ft / rendezvény) összeget.

6. A támogatási időszak:
2016. február 1. – 2017. március 31.

7. A támogatás feltételrendszere:
Sportszakmai műhelynek minősül
-    az a tagszervezet, aki a Magyar Lovassport Szövetség adatbázisában regisztrált lovardához kapcsolható
-    az a lovarda, ahol a Magyar Lovassport Szövetség adatbázisában regisztrált edző igazoltan tevékenykedik (lovarda regisztráció adatbázisban hozzárendelve)
-    a tagszervezet tagjai között érvényes licenccel rendelkező sportolók vannak
-    a tagszervezet tagjai között érvényes licenccel rendelkező szabadidős lovasok vannak (Póni Klub vagy Gyeposz) nem kötelező feltétel
-    az a lovarda, aki a Magyar Lovassport Szövetség adatbázisában, lovardához regisztrált lovakat tart nyilván (http://www.lovasszovetseg.hu/index.php?menu=8)

8. A támogatás felhasználására való jelentkezés módja
A támogatást, a Magyar Lovassport Szövetség honlapján található online felületén http://ugyfelkapu.lovasszovetseg.hu/default.aspx?ReturnUrl=%2fTender%2fDefault.aspx keresztül lehet igényelni.  A jelentkezés a Földművelésügyi Minisztériummal kötött szerződés aláírása után nyílik meg.
jelentkezési időszak : 2016. augusztus 1 -   2017. március 1.
A rendelkezésre álló keret kimerülése esetén a pályázati leadást felfüggesztjük.

9. Az elnyert támogatás felhasználásának és kifizetésének rendje:
A támogatott eseményt követően az alábbi dokumentumokat kell a Magyar Lovassport Szövetség címére sandor.reka@lovasszovetseg.hu elküldeni.
-    szakmai beszámoló – nyolc-tíz mondatos rövid beszámoló az esemény megvalósulásáról, a szakmai programról, résztvevők, előadók névsorával, fényképekkel kiegészítve.
-    szerződés 3 példányban kitöltve, aláírva és lebélyegezve (a szerződés, az ügyfélkapuból vagy a honlap „nyomtatványok” menü alatt letölthető)
-    a Magyar Lovassport Szövetség számára szabályosan kiállított számla a 2. pontban meghatározottak szerint.
A szerződés a Magyar Lovassport Szövetség részéről csak abban az esetben kerül aláírásra, ha a támogatott rendezvényről beérkezett szakmai beszámoló alapján a rendezvény minden kétséget kizárva megvalósult és megfelelt a támogatásban kiírt célnak.

10. Elérhetőség:
A támogatással kapcsolatban a pályázók az alábbi telefonszámon kaphatnak felvilágosítást:
Magyar Lovassport Szövetség 06-1-460 6950