November 25-26. NEMZETI LOVARDA meghívásos verseny    |   November 25. Fedeles Fogathajtó verseny - Kunos Lovarda, Székesfehérvár    |   November 25-26. Reg. Fedettpályás díjugrató verseny, Kaposvár    |

MEGHÍVÓ

Tisztelt tagszervezeti Képviselők!

Megjelenésére feltétlenül számítok. A napirendi pontokhoz kapcsolódó dokumentumok a honlapon szeptember 19-től lesznek elérhetőek. /Honlap címe: www.lovasszovetseg.hu/

Szavazásra azok a tagok jogosultak, akik megfelelnek a 2004. évi I. törvény sportról szóló szabályozásainak és a Szövetségi nyilvántartása szerint 2017. évben a Magyar Lovassport Szövetségnek tagdíjukat befizették.

A Közgyűlésen a szavazásra jogosult tagszervezetet törvényes képviselője, annak akadályoztatása esetén a törvényes képviselő által meghatalmazott személy képviselheti. Meghatalmazott személy –saját tagszervezetén kívül- legfeljebb további két tagszervezet képviseletében gyakorolhatja közgyűlési jogait. A szabályszerű (teljes bizonyító erejű magánokiratba vagy közokiratba foglalt) meghatalmazást a szavazati jogosultság megállapítása érdekében legkésőbb a Közgyűlés megkezdésének időpontjáig át kell adni a Közgyűlés regisztrációért felelős tisztségviselőjének. Kérem, hogy a pontos regisztrációhoz a tagszervezet törvényes képviseletének igazolásához szükséges dokumentumokat is hozza magával a Közgyűlésre!

Budapest, 2017. szeptember 12.

Lázár Vilmos sk.

elnök