Május 26. Regionális és felkészítő díjugrató verseny Sóskút    |   Május 26-27. Regionáliés felkészítő díjugrató verseny Balatonvilágos    |   Május 27. Mórahalom regionális és felkészítő díjugrató verseny & CSMF Aranypatkó lovarda    |   Május 27. Bátor Kupa I. forduló Nyírbátor szabadidős és regionális veseny    |

Elnökségi határozatok

ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK 2018.

1/2018/I.25./E.h.:

Az Elnökség elfogadta a Szabadidős Lovasrendezvények módosításokkal bővített szabályzatát. A Szabályzat 2018. február 1-én lép hatályba.

2/2018/I.25./E.h.:

A Magyar Lovassport Szövetség részére, szerződésben rögzített harmadik fél számára, vagy a szerződésben meghatározott kiemelt verseny megrendezésére juttatott támogatási összeg 3 %-ának megfelelő adminisztrációs költség kerül felszámításra, melyet a Magyar Lovassport Szövetség a támogatott felé az elszámolás szerződésben rögzített határidejét követő nyolc nappal számláz ki. A határozat a 2017. december 1. után megkötött szerződésekre vonatkozik.

3/2018/I.25./E.h.:

Az Elnökség megbízza Szotyori Nagy Kristófot a 2019. évi Maccabi játékok lovasversenyeinek szervezési feladatival.

4/2018/I.25./E.h.:

A 2018 évi Lovas Világjátékok Chef de Mission feladatát dr. Jármy Miklós látja el.

5/2018/I.25./E.h.:

2019. január 1. után a Magyar Lovassport Szövetség kizárólag microchippel rendelkező lovat regisztrál.

1/2018/ II.27./E.h.:

Az Elnökség 1050 Euro összeggel támogatja Bence Balázs 2018. évi Lovastorna Világkupa döntőn való részvételét.

1/2018/III. 7./E.h.:

Az elnökség a 2018. évi rendes és egyben tisztújító közgyűlés napirendjét elfogadta.

2/2018/III.7./E.h.:

Az Elnökség kijelölte a Jelölő Bizottság tagjait.

Bencsik József – email: bencsik.jozsef47@gmail.com  mobil: 0630 8125272

Daruka Edit – email: darukaedit@gmail.com  mobil: 0670 4519288

Kapoli István – email: szakiskola2011@gmail.com mobil: 0630 4820250

3/2018/III.7./E.h.:

Az elnökség döntése értelmében a Világjátékokon résztvevő szakágak vezetői határozatban jelölik ki, hogy mely sportolókat kívánják nevezni. A verseny lemondása esetén a részvételi előleg költsége az adott szakág költségvetését terheli.

4/2018/III.7./E.h.:

Az Elnökség határozott, hogy a különleges jogállású tagokra vonatkozó éves tagdíj mértéke a mindenkori tagdíj 25%.

5/2018/III.7./ E.h.:

A 2018. évben a szakágak sportlóbejelentésből befolyt összeg száz százalékát kapják vissza önálló gazdálkodásra.