Október 21. Sárvár-Regionális verseny    |

1. Rajtengedély-vizsga

A vizsgázónak rendelkezni kell igazolási számmal, regisztrálnia kell magát a Lovas Szövetség adatbázisában.

A vizsga díjat, elmélet 2000.- Ft gyakorlat 5000.- Ft, postai utalványon vagy csekken előre a Magyar Lovas Szövetség részére be kell fizetni. A helyszínen készpénzt a vizsgáztatónak nem áll módjában elfogadni!

A tagkönyv megjegyzések rovatában szerepelnie kell „felelős személy” aláírásának, aki a vizsgára való felkészülést igazolta.

Kitöltött rajtengedély-vizsga munkafüzet

Hivatalos versenyhez illő öltözék

Sikeres vizsga után a lovasnak lehetősége van csak az adott helyszínen a számára kiírt vagy megfelelő versenyszámban starthoz állni. Az itt nyújtott teljesítmény eredménye a licenc befizetésével válik hivatalossá.

2. Tagsági könyv vásárlás / Rajtengedélyvizsga munkafüzet vásárlás

Tagsági könyv + igazoló lap vásárlása:

Tagsági könyv: 3000 Ft.

Igazoló lap: 2000Ft

A tagsági könyvet és az igazoló lapot a leigazoláshoz tudja megvásárolni.

Az elhagyott tagsági könyvét 3000 Ft-ért tudjuk pótolni.

A befizetés módja: postai utalványon (rózsaszín csekken) v. átutalással ill. csekken lehetséges. Ha a folyamatot gyorsítani szeretné, kérjük, hogy a befizetett összegről faxon, v. e-mailben küldje el bizonylatának másolatát. Bármilyen módon is történjen a befizetés, kérjük a megjegyzés/ közlemény rovatba feltüntetni a tagsági igazolvány és igazoló lap megnevezést.

Rajtengedély vizsga munkafüzet:

Rajtengedély vizsga munkafüzet: 3700 Ft.

A munkafüzetet megrendelheti a Magyar Lovassport Szövetség sportirodájában a 06 1 460 69 50 -es telefonszámon. A vásárlás módja a következő: postai utalványon (rózsaszín csekken) v. átutalással ill. csekken lehetséges. Ha a folyamatot gyorsítani szeretné, kérjük, hogy a befizetett összegről faxon, v. e-mailben küldje el bizonylatának másolatát. Bármilyen módon is történjen a befizetés, kérjük a megjegyzés/ közlemény rovatba feltüntetni a rajtengedély vizsga munkafüzet megnevezést.

3. A szövetségi egyesületi tagság feltételei

Cégbíróságon bejegyzett társas vállalkozás, melynek főtevékenységi köre a sport tevékenység. A cégbírósági bejegyzésről másolatot kérünk. A nyomtatványok menüpontból letölthető, kinyomtatható adatlap és belépési nyilatkozat pontos kitöltése, és az aktuális éves tagdíj.

4. Leigazolás

A regisztráció módja: az előre megvásárolt, értelemszerűen kitöltött tagsági könyvet (bal oldal) és az igazoló lapot (mind a két példány jobb oldala / igazoló lap része), amit a Magyar Lovas Szövetségnél regisztrált, aktív egyesület elnöke is aláírt és lepecsételt, vissza kell küldeni címünkre.

Amennyiben a tagsági könyv és az igazoló lapok is megérkeztek a Szövetséghez, igazolási számmal látjuk el őket. Ezzel az igazolási számmal a leendő versenyző jelentkezhet rajtengedély-vizsgára.

5. Átigazolás

Átigazolás: 4000 Ft

Az átigazolás időszaka mindig aktuális év január1-március 31 között történik. Április1-től indokolt esetben a szakág elnök beleegyzésével, és írásos nyilatkozatával tudjuk átigazolni a versenyzőt.

Az átigazolási lapot ami pontosan ki van töltve- mind az elbocsátó, mind a befogadó egyesület képviselőjének alá kell írni, le kell pecsételnie. A kitöltött, aláírt és lepecsételt átigazolási lapot, a tagsági könyvet és az átigazolás díját igazoló befizetési bizonylatot el kell juttatni címünkre.

A befizetés történhet: postai utalványon (rózsaszín csekken) v. átutalással ill. csekken. Bármilyen módon is történjen a befizetés, kérjük a megjegyzés/ közlemény rovatba feltüntetni az átigazolás megnevezést.

6. Licenc (versenyzői engedély)

Lovak

A lovak éves bejelentése- akár startszámmal rendelkező, ill. még nem bejelentett lovak esetében is 8000 Ft.

A póni lovak bejelentése egész évben 3500Ft.

A befizetés történhet: postai utalványon (rózsaszín csekken) v. átutalással ill. csekken. Bármilyen módon is történjen a befizetés, kérjük, a megjegyzés/ közlemény rovatba feltüntetni: a bejelentett lovak esetében a startszámot, a startszámmal még nem rendelkező lovak esetében pedig a ló azonosítóját (2 betű, ill. 9db számjegy).

Lovasok licenc igénylése

A már igazolási számmal rendelkező lovasoknak a licenc igénylő lapot kérjük pontosan kitölteni, a rajta szereplő, önre vonatkozó, bejelölt összeget postai utalványon (rózsaszín csekken) v. átutalással ill. csekken befizetni.

Bármilyen módon is történjen a befizetés kérjük a megjegyzés/ közlemény rovatba feltüntetni a lovas tagsági könyvében szereplő igazolási számot. A pontosan kitöltött adatlapot és a befizetésről szóló bizonylat másolatát kérjük, juttassa el e-mailben, vagy postai címünkre.

7. Versenyen való részvétel állatorvosi feltételei

A versenyen résztvevő lovaknak rendelkeznie kell lóútlevéllel, melyben fel kell tűntetni az egy évnél nem régebbi Coggins teszt negatív eredményét (Fertőző kevésvérűség), valamint a fél évnél (+21 nap) nem régebbi lóinfluenza elleni védőoltás tényét.

Az utóbbi adat a FEI előírások szerint való, amit Magyarországon automatikusan alakalmazunk, de a hatósági állatorvosok is nézik, annak ellenére, hogy a vonatkozó jogszabály nem írja elő.