Keresés:
Árpilis 01. Dunaharaszti R90-R120    |   Árpilis 01. Fedeles Fogathajtó verseny döntő - Fábiánháza    |   Árpilis 01-02. John Ledingham edzőtábor Kaposvár    |   Árpilis 01-02. Bábolna A0 - CNC*    |   
Ügyfélkapu

FELHÍVÁS!

Kedves Ügyfeleink!

Az Ügyfélkapu és a Nevezési rendszer rajtunk kívül álló okok miatt nem működik! A hiba elhárítása folyamatban van.

Megértésüket köszönjük!

Pierre Le Goupil - Bábolnán

Csütörtökön (2017. 03. 30.-án) érkezik Pierre Le Goupil Bábolnára. Péntek reggeltől fogadja a CNC*-on induló lovasokat, ill. a Stankovics Márknál jelentkezőket edzésre!

Pierre a versenyen végig ott lesz, és a lovasok segítségére áll.

Tovább

Generációk összevetése a fedettpályás döntő felnőtt kategóriájában

Telt ház várta vasárnap kora délután a hortobágyi Mátai Ménes csarnokában a felnőtt kategória döntőjét. Az izgalmas versenyben először az Airvent Lovas Club lovasa, Horváth Balázs PM Dianával került be a végső összevetésbe, ahol társa a versenyszámban utolsóként lovagló, még csak 16 éves Szuhai Péter volt.

17577795 1353704007986273 349788707 n

Tovább

Meghívó - Országos Díjlovagló Minősítő Verseny Szilvásváradon

MEGHÍVÓ


Harminc év után ismét
ORSZÁGOS DÍJLOVAGLÓ MINŐSÍTŐ VERSENY SZILVÁSVÁRADON
Március 25-26.


A Szilvásváradi Lipicai Lovasközpont fedeles lovardáját verseny- és üzem közben tesztelik.

Az Állami Ménesgazdaság Szilvásvárad, a Szilvásváradi Lovas Sport Klub Egyesület és a Magyar Lovas Szövetség Díjlovagló Szakbizottsága közötti együttműködés eredményeként, közel 30 év után a díjlovasok ismét visszatérnek Szilvásváradra.

Tovább

Fedeles Fogathajtó OB döntő Fábiánházán

A fogathajtó szakág hagyományosan fedeles versenysorozattal és több kategóriában országos bajnoki döntővel zárja - nyitja a versenyszezont. A 2016/2017-es téli szezonban, 4 helyszínen - Fábiánháza, Kunos Lovarda (Székesfehérvár), Sióréti Lovascentrum (Gyula) és Szilvásvárad - összesen 9 kvalifikáló verseny került megrendezésre a március 18-ai döntő előtt.

A bajnoki címért azok a versenyzők indulhattak, akik minimum 1 versenyhelyszínen szereztek minősítő pontot vagyis kizárás, feladás, visszalépés nélkül teljesítették az adott versenyt. Összesen a 3 kategóriában ennek a feltételnek 93 hajtó felelt meg. Az előző év bajnokai alanyi jogon indulhattak a döntőn, melyet a Nagyecsed Városért Egyesület rendezte.

A verseny vezetőbírója Bartha István volt. A versenybíróság tagjai Károly László József és Geszterédi László voltak. Geszterédi László a pályaépítői feladatokat is ellátta és egy technikás pályával várta a versenyzőket.
Részletes eredmények a szakág hivatalos honlapján olvashatóak: www.fogatsport.hu

Tovább

Meghívó Hidegvérű ménvizsga rendezvényre

Régebbi hírek
© Magyar Lovas Szövetség | Minden jog fenntartva | Oldaltérkép | Grafika és szerkesztés: Win-Win Position Kft.
Naptár
Archívum
Gyakori kérdések