Szeptember 20-24. FEI Kettesfogathajtó Világbajnokság, Lipica    |   Szeptember 22-24. Thal (AUT) CIC*/**    |   Szeptember 22-24. Ócsa Tóth Béla Regionális Döntő    |   Szeptember 22-24. Western-Reining OB IV. forduló - Kunos Lovarda, Székesfehérvár    |   Szeptember 23. CAN-C Egyesfogathajtó OB Döntő, Kunszentmiklós    |   Szeptember 23-24. Komárom-Esztergom Megyei Döntő, Bábolna    |   Szeptember 23. Hajdú-Bihar Megyei Döntõ Hortobágy    |   Szeptember 24. Vas Megyei Döntő Jánosháza    |   Szeptember 27 - Október 01 FEI Parafogathajtó Világbajnokság, Izsák    |

MEGHÍVÓ

Tisztelettel értesítem, hogy a Magyar Lovas Szövetség

Rendkívüli Közgyűlését

2017. szeptember 27. (szerda) 8.00 órakor

a Magyar Sport Háza I. emeleti Konferenciatermében

1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. tartjuk

Amennyiben a közgyűlés nem határozatképes, akkor a megismételt közgyűlésre azonos napirenddel 2017. szeptember 27. (szerda) 09.00 órakor a Magyar Sport Háza I. emeleti Konferenciatermében (1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.) kerül sor. A megismételt közgyűlés a szavazásra jogosultak 5 %-nak jelenléte esetén határozatképes.

Napirend:

1. Jegyzőkönyvvezető, hitelesítők, Szavazatszámláló Bizottság megválasztása

2. 1/2017/VIII.10./E.h. kapcsolatos döntés.

3. Alapszabály módosítás

4. N.L. Sportlétesítmény és N.L. Lovaspálya cégekben tulajdonrész vásárlás

5. Lovas közösségi honlapra alapított cégben tulajdonrész vásárlás

6. Ideiglenes fegyelmi intézkedés bevezetése

FIAT Díjugrató Országos Bajnokság Kiskunhalas

Hat év után ismét visszatér a Díjugrató Országos Bajnokság Kiskunhalasra. A Hirling József lovas központban csütörtöktől vasárnapig, öt egyéni és három csapatbajnoki érmet osztanak ki.

A helyszín: https://www.facebook.com/riderline.net/videos/1633851586646565/

Minden információ: www.dijugratoob.hu

fiat

DSZ. 2017.IX.04./1.

DSZ. 2017.IX.04./1. a Díjugrató Szakbizottság a Felnőtt Díjugrató Országos Bajnokságon részvételre minősült lovasok és érintett lótulajdonosok többsége által a pozsonyi CSI3*W versenyen zajlott történésekre hivatkozóan benyújtott kezdeményezése alapján, az Alapszabály 40. § (3) bek. j.) pontjára hivatkozva,

III. Fiatal Lovak Világbajnoksága, Mezőhegyes 2017

Magyar lovas az Ifjúsági Olimpián

Weinhardt Virág az idén rendezett junior Európa-bajnokságon elért eredményének köszönhetően, a Magyar Lovassport Szövetség indulási jogot nyert a 2018. október 6-18.-án, Buenos Airesben megrendezésre kerülő Ifjúsági Olimpiára. Ifjúsági díjugratóink eredményesen szerepelnek Európa rangos versenyein, ami – többek között – a mostani sikerhez vezetett. A sportág történetében először fordul elő, hogy magyar lovas az Ifjúsági Olimpián startolhat.

XVII. Kettesfogathajtó Világbajnokság Lipica, 2017. szeptember 20-24.

Rekordnevezés

23 nemzet, 83 hajtó, 244 ló a startnál.

A kettesfogathajtó világbajnokságok 1985 (Sandringham, GER) óta tartó történetében ennél több, 26 nemzet csapán egyszer, 1997-ben Riesenbeckben (GER) indult. (A világbajnok Lázár Zoltán). Ennyi hajtó még soha nem startolt. Az eddigi legnépesebb – 76 fős – mezőny 2005-ben, Salzburgban (AUS) indult. Lipicán nemzetenként 6 hajtó nevezését fogadták el. A magyar keret: Lázár Vilmos, Lázár Zoltán, ifj. Nagy Tibor, Hölle Martin, Kákonyi Norbert, Szilágyi Zsolt. A három fős csapatot az állatorvosi vizsga után a helyszínen jelöli ki Tóth Tamás szövetségi kapitány.

A program: szeptember 6-10.-én edzőtábor.

Régebbi hírek